• 4 סועדים

אפרסקים צלויים עם גבינת פטה ובזליקום

מצרכים

8 אפרסקים טריים ויפים – חצויים לשניים ומגולענים

2 טבליות בזיליקום טרי קצוץ דורות

גבינת פטה עיזים

חומץ בלסמי מצומצם

אופן ההכנה

  • צולים את חצאי האפרסקים משני הצדדים על מחבת פסים שחוממה היטב מראש.
  • מוציאים את טבליות הבזיליקום לקערית ומניחים בצד שימסו.
  • מניחים את חצאי האפרסק הצלויים בצלחת לבנה שטוחה, מברישים עם טבךיות הבזיליקום, מפזרים מעל את גבינת הפטה ומזליפים חומץ בלסמי.
  • הנה לכם, מה ראשונה חגיגית, קייצית ומפתיעה.
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:
 
Accessibility
Close
Font Resize
A- A+