• 4 סועדים
  • 25 דקות
  • קל

חזה עוף טנדורי בג׳ינג׳ר, כוסברה וחלב קוקוס- מתכון של חן שמיאן

צרכים

חצי קילו חזה עוף חתוך לקוביות
4 טבליות בצל קצוץ מטוגן דורות
2 טבליות כוסברה דורות
טבלית ג׳ינג׳ר דורות
כף תבלין טנדורי
כף תבלין גראם מסאלה
מלח פלפל
כף חומץ
פחית קרם קוקוס
שמן קוקוס

אופן ההכנה

  1. משרים את חזה העוף כשעתיים עד לילה עם התבלינים  במקרר.
  2. שמים במחבת את טבליות הבצל המטוגן, הג’ינג’ר ושמן קוקוס.
  3. מוסיפים את החזה עוף ומקפיצים עד שמתבשל.
  4. מוסיפים את טבליות הכוסברה ומערבבים היטב.
  5. לקראת הסוף מוסיפים את קרם הקוקוס ומרתיחים.
  6. מגישים עם אורז לבן ואם אוהבים, עם טבעות פלפל צ’ילי טרי.
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:
 
Accessibility
Close
Font Resize
A- A+