חזה עוף מוקפץ
  • 2 סועדים
  • 20 דקות
  • קל

חזה עוף מוקפץ

מצרכים

1/2 קילו חזה עוף חתוך לרצועות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 פלפל צהוב חתוך לרצועות
2 כפות שמן זית
2 טבליות שום כתוש דורות
2 טבליות ג’ינג’ר קצוץ דורות
4 טבליות בצל קצוץ מטוגן דורות
מלח ופלפל

אופן ההכנה

1. מחממים במחבת ווק את שמן הזית ומוסיפים לו את הפלפלים.
2. מערבבים את הירקות היטב ומוסיפים את רצועות העוף.
3. מוסיפים את טבליות השום, הבצל המטוגן והג’ינג’ר ומתבלים במלח ופלפל.
4. מקפיצים את הירקות והעוף עד שהבשר מוכן ושהירקות קראנצ’ים ומגישים.

למתכון זה כדאי שיהיה לכם:
 
Accessibility
Close
Font Resize
A- A+