• 4 סועדים
  • 30 דקות
  • בינוני

חטיפי רביולי מטוגנים

מצרכים

ביצה
2 כפות חלב
1 טבלית שום כתוש דורות
1 טבלית בזיליקום דורות
פירורי לחם או
פירורי גרסיני מומלחים
רביולי במילוי גבינת צאן
יוגורט
עגבניות

אופן ההכנה

  1. מכינים 3 קעריות לטיגון שניצל: בקערה ראשונה שמים קמח לבן פשוט.
  2. בקערה שנייה: ביצה, 2 כפות חלב, קוביית שום כתוש וקוביית בזיליקום וטורפים היטב.
  3. בקערה שלישית: מפזרים פירורי לחם או פירורי גריסיני מומלחים קלות.
  4. קונים רביולי מוכנים, רצוי איכותיים במילוי גבינות צאן – אם הם קפואים מפשירים אותם לפני ההכנה.
  5. טובלים את הרביולי בקמח, תערובת הביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם.
  6. מטגנים בשמן צמחי לטיגון דקה מכל צד או עד שמזהיב.
  7. מוציאים וסופגים היטב בנייר סופג.
  8. מגישים עם סלסה עגבניות שום ובזיליקום או עם מטבל יוגורט שערבבתם לתוכו שמן זית, שום ובזיליקום.
למתכון זה כדאי שיהיה לכם: