טירמיסו עם ג'ינג'ר
  • מס’ סועדים 6
  • 30 דקות
  • למתקדמים

טירמיסו עם ג’ינג’ר

מצרכים

1 שמנת מתוקה (200 מ”ל)
6 חלמונים
4 כפות סוכר
500 גרם גבינת מסקרפונה
3 טבלית ג’ינג’ר דורות
4 ביסקוויטים
1/2 כוס קפה

אופן ההכנה

1.מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת יציבה ומעבירים לקערה
2.מקציפים במיקס את החלמונים יחד עם הסוכר עד לקבלת קצפת בהירה
3. מוסיפים את גבית המסקרפונה וקוביות הג’ינג’ר למיקסר יחד עם תערובת החלמונים וממשיכים במהירות נמוכה עד לערבוב אחיד של שתי התערובות
4.מעבירים את החלמונים המוקפצים והמסקרפונה לקערה עם השמנת ומערבבים היטב תוך כדי קיפול התערובת
5.שופכים מחצית מהתערובת לתבנית ומסדרים בגובה שווה
6.מסדרים מעל את הביסקוויטים ומעליהם יוצקים את הקפה
7.מסדרים מעל הביסקוויטים את יתרת תערובת המסקרפונה ומסדרים באופן שווה
8.מכניסים למקרר ל-12 שעות לפחות ומגישים

למתכון זה כדאי שיהיה לכם:
 
Accessibility
Close
Font Resize
A- A+