כנפיים בג’ינג’ר שום ודבש

חומרים

24         כנפי עוף 

3/4        כוס רוטב סויה 

3/4        כוס יין אדום יבש 

3          קוביות ג’ינג’ר כתוש דורות 

3          קוביות שום כתוש דורות 

3          כפות דבש 

            שמן בוטנים (או אחר) לטיגון  

הכנה

להכניס את הכנפיים לשקית פלסטיק או לכלי אטום  עם רוטב הסויה, יין, ג’ינג’ר, שום ודבש. לערבב לכיסוי כל הכנפיים. להכניס למקרר ללילה.  

לערבב מדי פעם כדי להבטיח שכל הכנפיים במגע עם המרינדה. 

לחמם שמן במחבת כבד. 

לייבש את הכנפיים במגבת נייר בעזרת מלקחיים. לא למלא את המחבת יותר מדי כדי למנוע את קירור השמן. לטגן עד שהכנפיים זהובות.להספיג את יתרת השמן  על מגבות נייר ולהגיש.

למתכון זה כדאי שיהיה לכם:
 
Accessibility
Close
Font Resize
A- A+