מאק אנד ציז פורטבלו

מאק אנד ציז פורטבלו

חומרי הגלם:

1  כף חמאה לייט

4 טבליות בצל מטוגן דורות

2  טבליות שום דורות

4  פטריות פורטבלו קצוצות

1  כף קמח

1 כוס חלב 

200  גרם גבינת צ׳דר כתומה

300  גרם פסטה קונכיות מבושלת 7 דקות במים רותחים

להגשה :

2  לחמניות לא החלק העליון, מרוקנות

בצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה:

במחבת כבדה ממיסים בחמאה את טבליות הבצל והפטריות עם טבליות השום ומלח.

לאחר 5 דקות מוסיפים קמח וחלב ומביאים לרתיחה.

מוסיפים את הגבינה ואת הפסטה ומבשלים 2 דקות נוספות.

מחממים את הלחמניות כ- 5 דקות בתנור.

ממלאים את הלחמניות בפסטה מפזרים בצל ירוק ומגישים.

למתכון זה כדאי שיהיה לכם:
 
Accessibility
Close
Font Resize
A- A+