מלבי ג'ינג'ר
  • מס’ סועדים 6
  • 20 דקות
  • למתקדמים

מלבי ג’ינג’ר

מצרכים למלבי

4 כוסות חלב
1 כוס שמנת מתוקה
5 כפות סוכר
5 כפות קורנפלור
2 טבליות ג’ינג’ר דורות

מצרכים לרוטב

1 כוס מים
1/2 סוכר
2 כפות מי ורדים
יחידת ג’ינג’ר דורות
1 כף סירופ גרנדין
פיסטוקים קצוצים

אופן הכנת המלבי:

1.מבשלים בסיר 3 כוסות חלב יחד עם השמנת, הג’ינג’ר והסוכר עד לרתיחה
2.מערבבים בכוס חלב שנותרה את הקורנפלור ושופכים לסיר תוך כדי ערבוב
3.מבשלים תוך כדי ערבוב עד לקבלת מרקם סמיך ומסירים מהאש
4.יוצקים לתוך כוסות ומצננים כ-4 שעות במקרר

אופן הכנת הרוטב:

1.מבשלים בסיר קטן את הסוכר יחד עם המים תוך כדי ערבוב על אש גבוהה
2.כאשר הרוטב מזהיב מסירים מהאש ומוסיפים את מי הורדים, יחידת הג’ינג’ר והגרנדין
3.מצננים את הרוטב במקרר
4.שופכים רוטב מעל המלבי, מפזרים מעל פיסטוקים קצוצים ומגישים

 
Accessibility
Close
Font Resize
A- A+