מקלות לחם עם עשבי תיבול- מתכון של מור ליברמן

מצרכים

1 וחצי כוסות קמח
1 וחצי כפות שמרים
5 כפות שמן זית
2/3 כוס מים
2  טבליות שמיר קצוץ דורות
1 טבלית בזיליקום קצוץ דורות
1 טבלית פטרוזיליה קצוצה דורות
2 כפות זיתים ירוקים מגולענים וקצוצים
100 גר’ גבינת קשקבל מגוררת דק
מלח ופלפל לבן

אופן ההכנה

1. שמים בקערה את כל החומרים, מערבבים ולשים היטב לקבלת בצק אחיד.
2. מכסים במגבת ומניחים במקום חם לשעתיים בערך. (עד שהבצק מכפיל את נפחו)
3. מוצאים ומחלקים את הבצק ל- 8 כדורים.
4. מקמחים משטח עבודה ומגלגלים כל כדור לגליל ארוך (באורך 20-25 ס”מ)
מניחים בתבנית אפייה, מכסים במגבת ומתפיחים לעוד שעה.
5. אופים בתנור את מקלות הלחם בחום גבוה של 200 כ- 20 דק’ עד להזהבה ומגישים מיד.

למתכון זה כדאי שיהיה לכם:
 
Accessibility
Close
Font Resize
A- A+