• 6 סועדים
  • 40 דקות
  • קל מאוד

מרק אפונה

מצרכים

כוס אפונה יבשה
3 טבליות בצל מטוגן דורות
3 טבליות שום דורות
2 טבליות כוסברה דורות

אופן ההכנה

טיפ דורות: על מנת לקצר את זמן הבישול, כדאי להשרות את האפונה במים קרים כשעה לפני ההכנה.
שוטפים היטב ומסננים את האפונה.
בסיר בינוני:
1. מוסיפים את טבליות הבצל המטוגן, טבליות השום וטבליות הכוסברה.
2. מוסיפים את האפונה ו-6 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
3. ממשיכים לבשל על אש בינונית עד שהאפונה מתרככת .
4. מוסיפים כפית מלח מחוקה ופלפל שחור לפי הטעם .
5. מרסקים באמצעות בלנדר מוט למחית קטיפתית או בריסוק חלקי להשארת חתיכות אפונה.

למתכון זה כדאי שיהיה לכם:
 
Accessibility
Close
Font Resize
A- A+