• ל-6-8 סועדים

מרק ירקות שורש

מצרכים:

  • 2 קולרבי חתוך לרבעים
  • 2 לפת חתוך לרבעים
  • 1 שורש פטרוזיליה חתוך לרבעים
  • 1 תפוח אדמה גדול חתוך לרבעים
  • 3 קוביות בצל מטוגן דורות
  • 6 קוביות שום דורות
  • 2 קוביות שמיר דורות
  • 2 קוביות ג’ינג’ר דורות
  • 1.5 ליטר מים  או ציר ירקות
  • מלח, פלפל 

אופן ההכנה:

  • מטגנים במעט שמן זית את קוביות הבצל והשום של דורות כ-3-4 דקות.
  • מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים כ-3 דקות נוספות.
  • מוסיפים את המים או ציר הירקות, ואת קוביות השמיר והג’ינג’ר של דורות.
  • מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים. מסננים ושומרים את הנוזל.
  • טוחנים את הירקות בבלנדר, תוך כדי הוספת כוס מהנוזל כדי לקבל מחית.
  • מחזירים לסיר יחד עם כחצי מהנוזל ( ולהוסיף את יתרת הנוזל ע”פ הסמיכות המבוקשת)
  • מביאים שוב לרתיחה, ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:
 
Accessibility
Close
Font Resize
A- A+