מרק כתום לחורף קר- מתכון של דינה פורטנוי

מצרכים

דלעת
בטטה
גזר
בצל
צ’ילי גרוס
2 טבליות שום דורות
2 טבליות ג’ינגר דורות
מלח
פלפל
סוכר

אופן ההכנה

לטגן תחילה את הבצל עם טבלית שום דורות, סוכר מלח פלפל וצילי גרוס
לחתוך את כל הירקות לקוביות ולטגן קצת
להוסיף מים להביא לרתיחה, להנמיך אש לשעה.
להוסיף 2 טבליות גינגר דורות וטבלית אחת של שום דורות
בסוף לטחון הכל, מומלץ להוסיף פטרוזיליה

למתכון זה כדאי שיהיה לכם:
 
Accessibility
Close
Font Resize
A- A+