• מרק סלק

מרק סלק

מצרכים

  • 2 סלק בינוניים
  • 1-2 תפו”א בינוניים
  • 1 גזר קטן – בינוני
  • חבילת פטרוזיליה
  • חבילת שמיר
  • 2 שיני שום
  • 1 בצל בינוני
  • כפית שמן זית
  • 2 ביצים קשות
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה:

  • שמים מים בסיר לרתיחה.
  • בזמן הזה מגרדים בפומפייה גזר וסלק וחותכים תפו”א לפרוסות בינוניות.
  • את תפו”א מניחים בסיר שיתבשלו וכשהם מתבשלים במעט, מוסיפים את הסלק
  • בזמן שהסלק והתפו”א מתבשלים, מטגנים בצל וגזר עם כפית שמן זית ומוסיפים אותם לסיר.
  • מאפשרים לתוכן להתבשל עוד כ-10 דק.
  • במהלך 10 הדקות מוסיפים את השום, פטרוזיליה, שמיר, מלח, פלפל ולימון בינוני אחד ומכסים
  • את הסיר עד לבישול מלא.
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:
 
Accessibility
Close
Font Resize
A- A+