• מרק קישואים ופסטו
  • ל-6 סועדים

מרק קישואים ופסטו

מצרכים למרק

  • 8 קישואים, חתוכים לרבעים
  • 1 כף חמאה
  • 1 קוביית בצל מטוגן של דורות
  • 3 קוביות שום דורות
  • 1.5 ליטר מים או ציר ירקות
  • מלח ופלפל
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט

מצרכים לפסטו:

  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1 כף צנוברים
  • 4 קוביות עשבי תיבול לבישול איטלקי – דורות
  • 1 כף גבינת פרמז’ן
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה - מרק

  • * בסיר בינוני מאדים את הבצל עם החמאה.* מוסיפים את הקישואים ואת קוביות השום ומערבבים.
  • * מוסיפים את המים, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
  • * מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כ-40 דקות.
  • * טוחנים את המרק במעבד מזון עד שמתקבל מרקם קטיפתי, בודקים את התיבול ומסירים מהאש.

אופן הכנה - פסטו

* טוחנים במעבד מזון או בעזרת בלנדר ידני את כל המצרכים, עד שמתקבל מרקם אחיד.

 

להגשה: מוזגים את המרק לצלחות, מזלפים פסטו למעלה, ומגישים. 

למתכון זה כדאי שיהיה לכם:
 
Accessibility
Close
Font Resize
A- A+