מרק קישואים ופסטו
  • 45 דקות
  • ל-6 סועדים
  • קל

מרק קישואים ופסטו

מצרכים לפסטו:

1/2 כוס שמן זית
1 כף צנוברים
4 קוביות עשבי תיבול לבישול איטלקי – דורות
1 כף גבינת פרמז’ן
מלח ופלפל

מצרכים למרק:

8 קישואים, חתוכים לרבעים
1 כף חמאה
1 קוביית בצל מטוגן של דורות
3 קוביות שום דורות
1.5 ליטר מים או ציר ירקות
מלח ופלפל
1/4 כפית אגוז מוסקט

אופן הכנה- מרק:

1. בסיר בינוני מאדים את הבצל עם החמאה
2. מוסיפים את הקישואים ואת קוביות השום ומערבבים
3. מוסיפים את המים, מתבלים במלח, פלפל ואגוס מוסקט
4. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כ-40 דקות
5. טוחנים את המרק במעבד מזון עד שמתקבל מרק קטיפתי, בודקים את התיבול ומסירים מהאש

אופן הכנה- פסטו:

טוחנים במעבד מזון או בעזרת בלנדר ידני את כל המצרכים, עד שמתקבל מרקם אחיד

להגשה: מוזגים את המרק לצלחות, מזךפים פסטו למעלה ומגישים

למתכון זה כדאי שיהיה לכם: