מרק קישואים ופסטו
  • מספר סועדים
    4-6

מרק תפוחי אדמה עם ג’ינג’ר

מצרכים:

1/2 ק”ג תפוחי אדמה מקולפים
1/2 ק”ג בטטה
1 כרשה / לוף / פרסה חתוך קטן
3 קוביות ג’ינג’ר דורות
1 כף סוכר חום
מלח
פלפל

אופן ההכנה:

* מטגנים הכרשה בכף שמן, ומוסיפים את תפוחי האדמה והבטטה.
* מכסים את הירקות במים.
* מתבלים במעט מלח ופלפל, מוסיפים כף סוכר ומבשלים עד לריכוך תפוחי האדמה.
* טוחנים הכול במעבד מזון עד לקבלת מחית ומוסיפים את הג’ינג’ר.

 

למתכון זה כדאי שיהיה לכם:
 
Accessibility
Close
Font Resize
A- A+