• ל-6 סועדים

מרק תפוחי אדמה

מצרכים:

50 גרם מחמאה
1 כף שמן
1-2 כרישות (רק החלק הלבן) , פרוסה לעיגולים עבים.
1 קישוא בינוני
4 תפוחי אדמה בינוניים – חתוכים לקוביות
3 קוביות שום כתוש של דורות
2 קוביות ג’ינג’ר כתוש של דורות
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל לבן
1/4 כפית כמון
3 כפות שטוחות מרק עוף או מרק ירקות
6 כוסות מים רותחים
1 גרון הודו – לא הכרחי

אופן ההכנה:

* ממיסים בסיר מחמאה ושמן ומקפיצים את הכרישה ותפוחי האדמה.
* מוסיפים מים רותחים, גרון הודו, שום, ג’ינג’ר, מרק ותבלינים – מרתיחים ומבשלים כשעה – שעה וחצי.
* מקררים מעט ומרסקים בבלנדר את הכרישות, הקישוא ומעט מתפוחי האדמה.
* טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.

 

הערה: לקבלת מנה צמחונית, יש להשתמש באבקת מרק ירקות ולא להוסיף גרון הודו. 

למתכון זה כדאי שיהיה לכם:
 
Accessibility
Close
Font Resize
A- A+