סביצ’ה בס עם מנגו וצ’ילי

מצרכים

300 גרם פילה בס נקי מעור ועצמות, חתוך לקוביות
1 מנגו קלוף וחתוך לקוביות של 1 ס”מ (טרי או משומר)
4 כפות מיץ לימון או ליים
2 כפות שמן זית
2 קוביות צ’ילי דורות
1/2  בצל סגול קלוף, חתוך לקוביות
2 קוביות כוסברה דורות
מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

1.     מערבבים בקערה את כל המצרכים ומתבלים במלח ופלפל.
2.     מניחים במקרר ל-10 דקות, כדי שהטעמים ישתלבו, ומגישים בכוסות מרטיני.

 

למתכון זה כדאי שיהיה לכם: