• סינטה בקארי הודי, ג’ינג’ר וצ’ילי מתוק

סינטה בקארי הודי, ג’ינג’ר וצ’ילי מתוק

מצרכים

500 גר סינטה פרוס דק
פחית קרם קוקוס
כף שטוחה אבקת קארי הודי
2 קוביות ג’ינג’ר דורות
2 קוביות שום דורות
כף גדושה סוכר חום
4 כפות רוטב צ’לי מתוק
צרור בצל ירוק קצוץ
צרור כוסברה קצוצה
פלפלון צ’ילי אדום פרוס דק
מלח
5 כפות שמן קנולה
להגשה: אורז בסמטי

אופן הכנה

  1. במחבת כבדה יוצקים שמן קנולה וצולים את הסינטה, מתבלים במעט מלח.
  2. מוספים את כל המרכיבים – קרם קוקוס, ג’ינג’ר, קארי, שום ורוטב צ’ילי, פרט לבצל ולכוסברה ומבשלים כ10 דק בחום בינוני תוך כדי ערבוב.
  3. מפזרים כוסברה ובצל ירוק ומגישים בליווי אורז בסמטי.
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:
 
Accessibility
Close
Font Resize
A- A+