סלט טבולה עם פירות יבשים
  • מס סועדים 4

סלט טבולה עם פירות יבשים

מצרכים:

2 כוסות בורגול
4 כוסות מים רותחים
2 כוסות פירות יבשים חתוכים לקוביות (משמש, תמרים, תאנים וצימוקים יבשים)
3 טבליות פטרוזיליה דורות
2 טבליות כוסברה דורות
2 כפות אגוזי פקאן מסוכרים קצוצים
2 טבליות לימון דורות
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1. מערבבים בקערה את הבורגול ואת המים הרותחים
2. מחכים כ-10 דקות שהבורגול יספח את הנוזלים ויתרכך ומערבבים
3. מוסיפים את קוביות הפטרוזיליה והכוסברה, את הפירות היבשים, אגוזי הפקאן וקוביות הלימון ומערבבים היטב
4. מתבלים במלח ובפלפל, מוסיפים את שמן הזית ומערבבים
5. מכניסים את הסלט למקרר לשעתיים
6. מוציאים מהמקרר את הסלט , מערבבים ומגישים

למתכון זה כדאי שיהיה לכם: