סמבוסק במלוי בשר- מתכון של דליה אהרונוביץ

מצרכים

250 גרם בשר טחון
1 קופסת פטריות
חופן צנוברים
מלח ופלפל שחור
1 בצל
1 טבלית פטרוזיליה דורות
1 טבלית ג’ינג’ר דורות
בצק עלים או שמרים קפוא מוכן

אופן ההכנה

  1. מטגנים את הבצל ומוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן.
  2. מוסיפים את הבשר ומטגנים.
  3. מוסיפים את הצנוברים והתבלינים וממשיכים לטגן.
  4. מוסיפים את טבליות הג’ינג’ר והפטרוזיליה.
  5. ממלאים בצק עלים או שמרים מוכנים.
  6. מורחים בביצה ומפזרים שומשום.
  7. אופים בחום בינוני כחצי שעה.
למתכון זה כדאי שיהיה לכם: