סנגריה

מרכיבים

יין אדום
1-2 קוביות ג’ינג’ר כתוש
פלחי פירות 

הוראות הכנה

חממו את היין האדום בסיר על להבה נמוכה, הוסיפו 1-2 קוביות ג’ינג’ר לכל כוס, ופלחי פירות לפי העדפה: תפוחים, אפרסקים, שזיפים…
אפשר להוסיף גם מקלות קינמון, כוכב אניס, ובקיצור- כל מה שבא לכם.
יש לערבב היטב את כל המרכיבים ולבשל עד לסף רתיחה (בערך 10 דק’).
העבירו לכלי גדול חסין חום או צקו ישר לכוסות.
מי שרוצה גרסה צרפתית של המשקה, יכול להפוך את הסנגריה לסיידר תפוחים חם, ולהוסיף ליין האדום שבסיר מיץ תפוחים

למתכון זה כדאי שיהיה לכם:
 
Accessibility
Close
Font Resize
A- A+