• סשימי טונה אדומה

סשימי טונה אדומה

חומרי הגלם:

200 גרם טונה אדומה
1 כף שומשום שחור
½ כוס סויה בהירה
1 כף שמן שומשום
1 כף סילאן
1 קובית ג’ינג’ר כתוש קפוא דורות
1 גזר חתוך לרצועות דקות
1 קולורבי חתוך לרצועות דקות
1 צרור בצל ירוק קצוץ דק
1 צרור כוסברה קצוצה

אופן ההכנה:

מערבבים היטב את חומרי הסלט עם הסויה, שמן השומשום , הסילאן והג’ינג’ר.
מחממים שמן במחבת פסים. פורסים את הטונה לרצועות דקות.
צורבים את הטונה מכל הצדדים על אש גבוהה, לא יותר מחצי דקה בכל צד.
מקררים את פרוסות הטונה הצרובות על הירקות.
מפזרים שומשום שחור מלמעלה ומגישים.

למתכון זה כדאי שיהיה לכם:
 
Accessibility
Close
Font Resize
A- A+