פול מדמ’ס – ארוחת בוקר של אלופים

מצרכים

גרגירי פול מצרי מבושל (הוראות הכנה למטה)
ביצה קשה
3 טבליות שום דורות
4 טבליות כוסברה דורות
בצל לבן קטן קצוץ
כפית שאטה גרוסה
2 כפיות כמון
כפית מלח
מיץ מלימון אחד
1/2 כוס שמן תירס
2 כפות טחינה ירוקה (מתכון לטחינה ירוקה בנפרד)

אופן הכנת הפול

משרים לילה בקערת מים את גריגרי הפול

שוטפים את גרגרי הפול במים זורמים

מבשלים 50 דקות בסיר עם הרבה מים עד לריכוך

אופן הכנת המנה

שמים בקערה את כל המצרכים (מלבד הפול המבושל הטחינה והביצה הקשה).
מערבבים היטב בכף עד שכל החומרים יתאחדו ותווצר מעין אמולסיה עזת טעם.,
מכניסים לתוך הרוטב הסמיך את גרגרי הפול החמים,
מערבבים היטב כך שהרוטב יעטוף את כל גרגרי הפול.
מעבירים לצלחת עמוקה, ומוסיפים לצלחת 2 חצאי ביצה קשה וכף טחינה ירוקה מלמעלה,
מגישים עם פיתות חמות.

למתכון זה כדאי שיהיה לכם:
 
Accessibility
Close
Font Resize
A- A+