• 30 דקות
  • בינוני
  • 4 סועדים

פילה סלמון בגריל

מצרכים

4 פילה סלמון במשקל 200 גרם לחתיכה
4 כפות שמן זית
3 טבליות שום דורות
2 טבליות פטרוזיליה דורות
1 ראש כרובית
חצי כוס שמנת
מלח ופלפל

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערית את שמן הזית יחד עם 2 מטבליות השום ואת 2 טבליות הפטרוזיליה, מתבלים במלח ופלפל.
  2. מחממים תנור גריל ל 180 מעלות.
  3. מניחים את פילה הסלמון על תבנית אפייה ויוצקים מעל את שמן הזית.
  4. מכניסים את התבנית לתנור ל-20 דקות.
  5. מבשלים את ראש הכרובית בסיר עם מים עד לריכוך.
  6.  כאשר הכרובית רכה, מסננים את המים היטב ומועכים עד לקבלת פירה.
  7. מוסיפים את השמנת, טבלית השום, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
  8. מניחים את פירה הכרובית על -4 צלחות ומעליה את פילה הסלמון ומגישים.
למתכון זה כדאי שיהיה לכם: