פילה סלמון בנוסח אסייתי
  • מס סועדים 4
  • בינוני
  • 25 דקות

פילה סלמון בנוסח אסייתי

מצרכים:

4 פילה סלמון במשקל 200 גרם כל אחד
3 כפות שמן זית
1 ראש ברוקולי
2 זוקיני
צרור אספרגוס
100 גרם שעועית ירוקה דקה
4 כפות קשיו קלוי
טבלית שום
2 טבליות עשבי תיבול לבישול אסייתי
1 כף דבש
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1.מניחים את פילה הסלמון על תבנית אפייה, מתבלים במלח ופלפל ומכניסים לתנור שחומם לחום של 180 מעלות, למשך 10 דקות
2.חותכים את הברוקולי לחתיכות קטנות, ללא השורש ואת הזוקיני לרצועות דקות
3.מקלפים את האספרגוס בעזרת קולפן
4.במים חמים עם חצי כפית מלח חולטים כ-5 דקות את הברוקולי, הזוקיני, האספרגוס והשעועית. כשהם מוכנים, מסננים ומקררים במי קרח למניעת המשך הבישול
5.מקפיצים במחבת גדולה עם שמן זית את הירקות ומוסיפים את קוביות התערובת האסייתית, קוביות השום, הדבש והקשיו
6.מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב
7. על צלחת מניחים את הירקות הירוקים, מעל את פילה הסלמון ומגישים

 
Accessibility
Close
Font Resize
A- A+