פסטה ברילה מקמח מלא בתוספת ירקות ופרמזן ומגוון קוביות דורות- מתכון של שולי ניזרי

מצרכים

חבילת פסטה ברילה מקמח לבן
בצל קצוץ
3 כפות שמן זית מזן סורי
2 גזר קצוץ
1 בטטה קוביות
2 זוקיני
1/2 שקית אפונה עדינה קפואה
2 טבליות בזיליקום דורות
2 טבליות פטרוזילייה דורות
1/3 כף מלח
פלפל שחור גרוס
מעט צ’ילי יבש או פפריקה חריפה (לא חייבים)
פרמזן מגורדת

הוראות הכנה

מטגנים בצל קצוץ עד למוזהב (או מחממים מעט בשמן בצל של דורות)
מוסיפים את כל הירקות הקצוצים והאפונה מערבבים ומוסיפים תבלינים ואת כל הקוביות של דורות שציינתי.
מוסיפים מים רותחים עד גובה הירקות. מרתיחים שוב ומבשלים על אש נמוכה כ 20 -30 דקות. מעבירים את הפסטה לקערת הגשה. יוצקים מעליה את התבשיל. מערבבים מעט, משאירים קצת מהתבשיל לקישוט. זורים מעל הכל פרמזן..ושיהיה בתיאבון.
מבטיחה לכם שזה טעים..תנסו.
טיפ: אפשר להוסיף 300 גר’ קוביות עוף על המחבת מתובלות בשמן זית קוביית שום וקוביית בזיליקום מלח ופלפל וחצי כפית כמון ולקשט מעל במקום פרמזן

 
Accessibility
Close
Font Resize
A- A+