פרחי כרובית משודרגים - | דורות

פרחי כרובית משודרגים

פרחי כרובית משודרגים

מצרכים

צנצנת צ’ימיצ’ורי של דורות

כרובית בינוניות

מלח ופלפל לפי הטעם

2.5 כפות שמן

אופן ההכנה

  • יש לבשל את הכרובית בסיר מים רותחים למשך 5-6 דקות: עד שהכרובית רכה מעט.
  • לאחר מכן מסננים ומקררים.
  • אפשר לפרוס את הכרובית לפרוסות רחבות, או להפריד לפרחים.
  • לאחר משמנים היטב את הכרובית ומתבלים לפי הטעם.
  • צורבים את הכרובית על מחבת חמה מכל הצדדים, עד שיש גוון יפה וזהוב מכל הצדדים
  • מוסיפים 3 כפות צ’ימיצ’ורי, מכבים את האש, מגישים.
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:
 
Accessibility
Close
Font Resize
A- A+