פשטידת בצל / חיה הראל

פשטידת בצל / חיה הראל

מצרכים:

תבנית בקוטר 22 ס”מ

100 גרם חמאה
2 מגשיות בצל מטוגן דורות
כוס שמנת לבישול
4 ביצים
150 גרם גבינת גאודה מגוררת
4 כפות קמח תופח
כף קורנפלור
¼ כפית מיורן טרי או מיובש
אגוז מוסקט
מלח, פלפל לבן
ספריי שמן לשימון התבנית
100 גרם גבינת קשקבל מגוררת לפיזור לפני ההגשה

ההכנה:

מחממים תנור לחום בינוני של 180 מעלות.
במחבת רחבה ממיסים את החמאה עם קוביות הבצל המטוגן של של דורות,
מוסיפים את השמנת ומבשלים במשך 2-3 דקות.
מעבירים את הבצל כולו לקערה גדולה, אליה מוסיפים את הביצים, הגבינה המגוררת, הקמח, הקורנפלור והתבלינים.
משמנים תבנית, יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים כ- 45 דקות.
מפזרים מלמעלה את הקשקבל ומגישים.

למתכון זה כדאי שיהיה לכם:
 
Accessibility
Close
Font Resize
A- A+