קבבוני פרגיות - | דורות

קבבוני פרגיות

קבבוני פרגיות

חומרים ל 4 מנות   (3 שיפודיות למנה).

350-500 גר’ בשר פרגיות (ירכיים) טרי טחון.
1 בצל בינוני קצוץ מטוגן.  
1 קוביה ג’ינגר דורות
1 קוביה כוסברה דורות 
1 קוביה פטרוזיליה דורות
1 קוביה שמיר דורות    
6 קוביות שום דורות
1 כף אבקת מרק עוף  
מעט טימין, מעט רוזמרין
פלפל שחור
1-2 פרוסות חלה מושרות במים
כ –60 גר’ שומן עוף טחון עם הפרגיות 

יש ללוש  את כל המרכיבים עד לקבלת עיסה חלקה. להשרות במקרר כ- 30 דק’.
6 שיפודי עץ מושרים במים 

חומרים לקונפי בצל וג'ינג'ר ( ישמש לתחתית השיפודיות)

4 בצלים קצוצים 
3 קוביות ג’ינג’ר דורות
1 כף דבש
2 כפות ריבת חבושים
½ חב’ מרגרינה בטעם חמאה
½ כוס יין אדום יבש. 

ההכנה

מאדים את הבצל במרגרינה  וג’ינג’ר עד לצבע חום בהיר ומוסיפים את הדבש והיין מגבירים את האש ומצמצמים עד שיהיה סמיך .
משפדים את הבשר בשיפודים וצולים בגריל.
מגישים על מצע הקונפי 2 שיפודים בצורת X מעטרים בעלי טימין ורוזמרין .

למתכון זה כדאי שיהיה לכם:
 
Accessibility
Close
Font Resize
A- A+