מתכונים
ארוחת בוקר
ארוחת צהריים
ארוחת ערב
חגי תשרי
חלבי
על האש
מרקים
מוצרים
אודות
אחריות תאגידית
מוצרים לשוק המקצועי
עמוד הבית
מוצרים
מתכונים
חגי תשרי
חלבי
מתכוני על האש
אודות
צור קשר
Facebook
Youtube
En
➞
חזרה
קבב לוקוס עם ג’ינג’ר ועשבי תיבול
קבב לוקוס עם ג’ינג’ר ועשבי תיבול
מצרכים
500 גרם פילה לוקוס נקי מעור ועצמות טחון
8 קוביות בצל מטוגן דורות
3 קוביות ג’ינג’ר דורות
2 קוביות כוסברה דורות
2 קוביות פטרוזיליה דורות
כף חמאה מומסת
כף גבינת פרמז’ן מגורדת
מלח ופלפל שחור גרוס
6 עגבניות בשלות
4 כפות שמן זית
1 קוביית שום כתוש דורות
1 כפית סוכר
מלח ופלפל
אופן הכנת הקבב
מערבבים בקערה את כל המצרכים להכנת הקבב ומכניסים למקרר לשעה.
מוציאים את הקערה מהמקרר ויוצרים קבבים מהתערובת.
מטגנים במחבת עם מעט שמן או על הגריל את הקבבים מכל הצדדים עד שהם מוכנים.
חולטים את העגבניות במים רותחים למשך כ-2 דקות, מוציאים ומקררים.
מקלפים את העגבנות ומוציאים את הגרעינים.
טוחנים במעבד מזון את העגבניות עם שמן הזית, קוביית השום והסוכר, ומתבלים במלח ופלפל.
יוצקים על צלחת קרם עגבניות, מעל מניחים את הקבבים, ומגישים.
בשרי
,
על האש
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:
Close
Font Resize
A-
A+
Clear cookies