קונפיטורת תפוחים גרגרי רימון וג’ינג’ר

מצרכים

קילו תפוחי עץ ירוקים
חצי קילו סוכר חום דק
כפית מחית וניל רן גרגרים ממקל וניל אחד
גרגרים מרימון אחד
4 טבליות ג’ינג’ר דורות

אופן הכנה

פורסים את התפוחים לרבעים ואז כל רבע לאורכו, לפרוסות דקות. שומרים את גרעיני התפוח בצד.
בסיר בינוני בעל תחתית עבה, שמים את התפוחים מפזרים מעליהם את הסוכר , מערבבים את התפוחים עם הסוכר ומשאירים לנוח כחצי שעה.
מדליקים אש נמוכה מתחת לסיר עם התפוחים והסוכר מוסיפים את שאר המצרכים- הווניל הרימונים והג’ינג’ר. מערבבים קלות וללא מכסה! מבשלים כחצי שעה על אש נמוכה מאד. מדי פעם מערבבים שוב .
הקונפיטורה נהדרת למילוי בצק פילו או עוגות או טוסט עם חמאה.

בתיאבון!

למתכון זה כדאי שיהיה לכם:
 
Accessibility
Close
Font Resize
A- A+