פשטידת קישואים

קרמבל תותים בקרם חלב

מצרכים-

20 תותים בשלים וחצויים
5 כפות סוכר
2 טבליות ג’ינג’ר דורות
1 פחית חלב מרוכז
תמצית וניל איכותית
2 מכלים של שמנת מתוקה
סיימן תותים

מצרכים לקרמבל:

200 גר קמח
100 גר שקדים טחונים
200 חמאה רכה
100 גר סוכר

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים (קמח, שקדים, סוכר חמאה), מפזרים בתבנית אפייה ואופים עד להשחמה.
שמים את התותים החתוכים בקערה וזורים מעליהם את הסוכר ואת טבליות הג’ינג’ר של דורות, את מעדן הפרי .
מערבבים ושומרים במקרר כ20 דק עד להיווצרות סירופ סמיך ומתקתק בקרקעית הקערה.
הקפצה של הקצפת המוכנה.
מגישים את הקצפת ולצידה את התותים, אבל אם אתם ממש רוצים להשקיע כמוני, אפשר
לסדר את הקרם בכוסות הגשה, לשים מעל את התותים הסירופ שלהם. זורים מעל את
הקרמבל ומגישים.

למתכון זה כדאי שיהיה לכם:
 
Accessibility
Close
Font Resize
A- A+