ריזוטו פטריות ותרד מושלם

ריזוטו פטריות ותרד מושלם

מצרכים

ל-4 מנות:

500 גרם אורז עגול
4 טבליות בצל מטוגן דורות
300 גרם פטריות שמפיניון טריות חתוכות דק
2 טבליות שום דורות
2 כפות ממרח חמאה
1 גזר חתוך לקוביות
חופן תרד חתוך לרצועות
80 גרם גבינת פרמזן מגורדת
250 מ”ל שמנת מתוקה
עלים מ-3 ענפי טימין
750 מ”ל ציר ירקות
קממבר

אופן ההכנה

בסיר בינוני שמים חמאה. מוסיפים פטריות, שום וגזר ואת טבליות הבצל המטוגן והשום.
מוסיפים את האורז העגול ואת ציר הירקות (כל פעם מוסיפים מצקת אחת ומערבבים).
טועמים את הריזוטו. בודקים שהוא חצי מוכן. הוא אמור להיות במרקם נגיס ולא רך מאוד.
מוסיפים את השמנת וגבינת הפרמזן.
מבשלים עוד כ-10 דקות מוסיפים את התרד
מתבלים במלח ופלפל ומגישים.

למתכון זה כדאי שיהיה לכם:
 
Accessibility
Close
Font Resize
A- A+