ריזוטו פטריות
  • מס סועדים 4

ריזוטו פטריות

מצרכים:

2 כוסות אורז עגול שטוף
4 כוסות מים
1 בצל קצוץ לקוביות
כף חמאה
1 סלסלת פטריות חתוכה לפרוסות
1 טבלית שום קצוץ של דורות
2 טבלית פטרוזיליה קצוצה של דורות
10 גרם גבינת פרמז’ן מגורדת
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1. ממיסים בסיר בינוני את החמאה ומוסיפים את קוביות הבצל
2. מבשלים על אש בינונית את הבצל עד לשקיפותו
3. מוסיפים את פרוסות הפטריות ומערבבים
4. מוסיפים את האורז ומערבבים היטב
5. מתחילים להוסיף מים תוך כדי ערבוב לאט לאט עד לספיחה של הנוזלים
6. מוסיפים את קוביות הפטרוזיליה והשום ומתבלים במלח ופלפל
7. מערבבים הוספת הנוזלים עד שמתקבל ריזוטו דביק
8. מסירים מהאש ומוסיפים את הפרמז’ן תוך כדי ערבוב ומגישים

למתכון זה כדאי שיהיה לכם:
 
Accessibility
Close
Font Resize
A- A+