סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

אלו גובי Aloo Gobi

אלו גובי Aloo Gobi
הדפס

מס' סועדים: 4 | זמן הכנה: 10 דקות | זמן בישול: 15 דקות | זמן כולל: 25 דקות

מרכיבים

  • 1 כף שמן סויה  
  • 3 קוביות בצל מטוגן דורות  
  • 3 קוביות שום חריף דורות  
  • 2 קוביות ג'ינג'ר דורות  
  • 1 קובייה כורכום דורות  
  • 1 כפית כמון  
  • 1 כפית גראם מסאלה  
  • 1 כפית כוסברה יבשה טחונה  
  • 1 פחית עגבניות מרוסקות (400 גרם) 
  • 1 כוס מים  
  • 1 כפית מלח  
  • 2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות  
  • 1 כרובית קטנה מפורקת לפרחים  
  • 4 קוביות כוסברה דורות  
  • מיץ מחצי לימון ועוד פלחי לימון להגשה  

  1. מוציאים למחבת רחבה :1 כף שמן סויה, 3 קוביות בצל מטוגן דורות, 3 קוביות שום חריף דורות, 2 קוביות ג'ינג'ר דורות  ו-1 קובייה כורכום דורות. מדליקים את האש ומטגנים כדקה.
  2. מוסיפים 1 כפית כמון, 1 כפית גראם מסאלה ו-1 כפית כוסברה יבשה. מטגנים דקה נוספת.
  3. מוספים עגבניות מרוסקות, מים, מלח ו-2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות. מכסים, מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה חלשה כ-10 דקות. 
  4. מערבבים את הכרובית לתוך התבשיל, מכסים ומבשלים ל10-15 דקות נוספות. 
  5. בודקים שתפוחי האדמה מבושלים היטב, מוסיפים 4 קוביות כוסברה דורות ומיץ לימון. מערבבים ומגישים חם.

 

שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו

    X