Facebook
Youtube
Instagram
EN
Language
מתכוני דגים
מתכוני עוף
מתכוני בקר
מתכונים טבעוניים
מתכונים צמחוניים
ללא גלוטן
מתכוני פסטה
מאפים ולחמים
כל המתכונים
חוברות המתכונים
המרת מידות
רשימת
קניות
0
חיפוש
מתכון
המוצרים שלנו
סינון מתכונים
חפש מתכונים עם תגים
חלבי
צמחוני
טבעוני
חפש רק מתכונים ללא
חפש רק מתכונים עם
רשימת קניות
נקה רשימה
הדפס
רשימה ריקה
שלח רשימת קניות
המוצרים שלנו
חוברות המתכונים
המרת מידות
אודות
אודות
השוק המוסדי
מוצרים
מדיניות האיכות ובטיחות מזון
אחריות תאגידית
נגישות
צור קשר
Facebook
Youtube
Instagram
EN
Language
ארוחת ערב ישראלית
ארוחת ערב ישראלית
הדפס
2 רעבים
| הכנה: 10 דקות
מרכיבים
:לחביתה
2 קוביות
בצל מטוגן דורות
4
ביצים
2\1
כפית מלח
3 כפות
חלב
או שמנת
1 כף
שמן זית
לטחינה:
2 קוביות
תערובת תיבול לטחינה דורות
2 כפות
טחינה גולמית
4 כפות
מים
4 כפות
שמן זית
לסלט:
מלפפון
1
פלפל אדום
1 גדולה
עגבניה
או 6-8 עגבניות שרי
מיץ מחצי לימון
מלח
מוציאים
2 קוביות בצל מטוגן דורות
לקערה קטנה. ו-
2 קוביות תיבול לטחינה דורות
לקערה שניה.
מוסיפים לקערה עם הבצל את שאר המרכיבים לחביתה חוץ מהשמן ומערבבים היטב.
מחממים מחבת טפלון קטנה היטב. מוסיפים כף שמן זית, מחכים עוד 30 שניות ואז שופכים את תערובת הביצים.
מערבבים בעדינות עם כף עץ או סיליקון עד שאין יותר "בריכות" של ביצה נוזלית ומחלישים את הלהבה.
אפשר להפוך את החביתה או פשוט לכסות במכסה את המחבת ולהמתין כשתי דקות.
מכינים את הטחינה: מערבבים את כל המרכיבים עם כפית וטועמים.
חותכים את הירקות לחתיכות גסות, מניחים בקערה, מוסיפים מיץ לימון שמן זית ומלח ומערבבים.
מסדרים הכל על הצלחת ומגישים.
שלח מתכון
לעצמי
לחבר
שתף
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:
מיקס לטחינה
בצל קצוץ ומטוגן
מתכון צמחוני
אלו גובי Aloo Gobi
1
0
מתכון צמחוני
מרק קארי אדום
1
0
מתכון צמחוני
סלט קיסר
0
0
תבשיל חומוס ולימון כבוש
בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים
הצטרפו לניוזלטר שלנו
X
אני מאשר/ת לקבל עדכונים, מתכונים ועוד דברים טובים ממוצרי שום ותיבול לדורות
×