סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

בוקטיני עשבי תיבול ומסקרפונה

בוקטיני עשבי תיבול ומסקרפונה
הדפס

4 סועדים | זמן הכנה: 10 דקות | זמן בישול: 10 דקות | זמן כולל :20 דקות

הוסף לרשימת קניות 

מרכיבים

  • חבילת בוקטיני (או כל פסטה ארוכה שאתם אוהבים) 
  • 4 כפות שמן זית  
  • 2 קוביות קוביות שום דורות  
  • 4 קוביות קוביות עשבי תיבול איטלקי  
  • 10-12 עגבניות מיובשות בשמן  
  • 3 כפות פירורי לחם  
  • 100 גרם גבינת מסקרפונה  

אופן ההכנה

  1. מרתיחים מים לבישול הפסטה (בסיר או בקומקום אם ממהרים) ומבשלים את הפסטה על פי ההוראות והזמן שכתובים על האריזה.
  2. מחממים את שמן הזית במחבת רחבה או בסיר עם שוליים נמוכים. 
  3. פורסים עגבניות מיובשות לרצועות דקות.
  4. מוסיפים למחבת את קוביות שום דורות ומכסים במכסה. כעבור חצי דקה מוסיפים עגבניות וקוביות עשבי תיבול דורות.
  5. כעבור דקה מוסיפים מעט ממי הבישול של הפסטה למחבת. חצי כוס בערך.
  6. מסננים את הפסטה, מוסיפים למחבת, מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים עד שהרוטב עוטף את הפסטה.
  7. מכבים את האש, מוסיפים פירורי לחם ומערבבים שוב.
  8. מפזרים על כל מנה מעט מסקרפונה ושמן זית.
ניתן להוסיף גם עגבניות טריות חתוכות במידה ויש
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו