סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

בורקס הכי טעים שיש

בורקס הכי טעים שיש
הדפס

4-6 רעבים | הכנה: 10 דקות | אפייה: 20 דקות | כולל: 30 דקות

מרכיבים

  • 12 ריבועים בצק עלים (או חצי חבילת בצק עלים חתוכה לריבועים 10X10 סנטימטר) 
  • 2 קוביות פסטו דורות  
  • 1 קוביה רוטב עגבניות ובזיליקום דורות  
  • 200 גרם גבינה צהובה \ צ'דר מגורדת או חתוכה דק  
  • 4 כפות גבינה לבנה (5% או 9%) 
  • 1 ביצה +כף מים  
  • שומשום  

  1. מוציאים 2 קוביות פסטו דורות וקוביית רוטב עגבניות ובזיליקום דורות לקערה.
  2. מוציאים 12 ריבועי בצק עלים מהמקפיא, ומניחים על המגש.
  3. מחממים תנור ל-200 מעלות, ומרפדים מגש אפיה בנייר אפיה.
  4. ממתינים כמה דקות עד שהבצק והקוביות מפשירים.
  5. מוסיפים לקערה 4 כפות גבינה לבנה, ואת הגבינה הצהובה ומערבבים עם כף.
  6. מניחים כף מהתערובת במרכז כל ריבוע.
  7. טורפים את הביצה בקערה נפרדת ומוסיפים כף מים.
  8. מברישים בעדינות את השוליים של כל ריבוע בביצה. מקפלים את הריבוע לשניים, מהדקים את הקצוות היטב בעזרת האצבעות.
  9. מברישים כל בורקס במעט ביצה ומפזרים שומשום (רק אם אוהבים). אופים במרכז התנור כ-20 דקות עד שהבורקסים מזהיבים.
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו