6-8 סועדים | זמן הכנה: 15 דקות | זמן בישול: 25 דקות | זמן כולל :40 דקות
1. שמים את כל המרכיבים חוץ מהגזר בקערה ומניחים במקום
חמים.
2. מחממים תנור ל230 מעלות.
3. קולפים את הגזרים וחותכים לאורך בגודל אחיד: גזרים קטנים
לחצאים, גדולים יותר לרבעים.
4. מרפדים מגש בנייר כסף, מפזרים את הגזרים, ואת כל שאר
המרכיבים. מערבבים קצת בידיים. לא נורא אם לא הגעתם לכולם-
החמאה תימס בתנור והגזרים יקבלו את התיבול.
5. מכסים בעוד חתיכת נייר כסף, ואופים מכוסה בחלק העליון של
התנור כ15 דק'.
6. לאחר 15 דק' מסירים את נייר הכסף, מערבבים שוב עם כף עץ,
ומחזירים לתנור ללא הכיסוי לעוד 10-15 דק' נוספות.
7. הגזרים מוכנים כשהנוזלים הצטמצמו, והסוכר מתחיל להשחים.