סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

דג חריף

דג חריף
הדפס

4 סועדים
זמן הכנה – 10 דקות
זמן בישול – 10 דקות
זמן כולל – 20 דקות

הוסף לרשימת קניות 

מרכיבים

  • 3 כפות שמן זית  
  • 5 שום חריף דורות  
  • 6 כוסברה דורות  
  • כף פפריקה מתוקה  
  • כפית פפריקה מעושנת  
  • כפית אבקת כמון  
  • כפית מלח  
  • 100 גרם רסק עגבניות (חבילה קטנה) 
  • 1 פחית עגבניות מרוסקות  
  • 2 עגבניות בשלות חתוכות 
  • 1 ½ כוס מים  
  • 4 חצויים פלפל שושקה או 4 פלפל גמבה חתוכים גס ללא החרצנים 
  • 4 פילה בורי  
  • רבעי לימון להגשה 

אופן ההכנה

  1. במחבת רחבה (שיש לה מכסה מתאים), מניחים שמן זית, שום חריף דורות וכוסברה דורות.
  2. מדליקים את האש, מטגנים קלות את השום ומערבבים עם כף עץ במשך דקה.
  3. מוסיפים פפריקה מתוקה ומעושנת, כמון ומלח וממשיכים לערבב לעוד דקה.
  4. מוסיפים רסק עגבניות וממשיכים לערבב לעוד דקה.
  5. מוסיפים עגבניות מרוסקות, עגבניות טריות ומים, ומביאים לרתיחה
  6. מוסיפים פלפלים טריים, ומכסים את הסיר.
  7. כעבור 5 דק' מוסיפים את הדגים, מכסים שוב ומבשלים כ10 דק'. 
כל דג לבן טרי וטוב יתאים: בורי/ דניס/ לברק/בס חובה להגיש עם חלה טובה..
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו