סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

דג שלם בתנור

דג שלם בתנור

  • 4 סועדים
  • זמן הכנה – 10 דקות
  • זמן השריה – 1-12 שעות
  • זמן אפיה – 20 דקות

הוסף לרשימת קניות 

מרכיבים

  • 4 דגי דניס ( אפשר גם לברק במקום) 
  • 3 קוביות ג׳ינג׳ר דורות  
  • 3 קוביות שום חריף דורות  
  • 5 קוביות כוסברה דורות  
  • 5 קוביות פטרוזיליה דורות  
  • 150 מ"ל שמן זית  
  • 100 מ"ל פירורי לחם  
  • חצי כפית מלח  

  1. מוציאים לקערה את כל הקוביות- שום חריף, ג'ינג'ר, פטרוזיליה, וכוסברה דורות.
  2. לאחר כ-10 דק' מוסיפים שמן זית, פירורי לחם, מלח ומערבבים היטב.
  3. חורצים עם סכין חדה 3 פסים בכל צד של הדג,מצפים את הדג משני הצדדים בתערובת. את מה שנשאר ממלאים בבטן הדג.
  4. משרים במקרר לא פחות משעה, רצוי לילה.
  5. מחממים תנור ל-180 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה ומניחים עליה רשת.
  6. צולים את הדגים על הרשת כ 20-25 דק'. הדג מוכן כאשר בחריצים בשר הדג מופיע כלבן.
  7. מגישים עם רבעי לימון.
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו