סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

דג שלם בתנור

דג שלם בתנור
הדפס

4 סועדים | זמן הכנה: 10 דקות | זמן השריה: 1-2 שעות | זמן אפיה: 20 דקות

מרכיבים

  • 4 דגי דניס (אפשר גם לברק במקום) 
  • 3 קוביות ג׳ינג׳ר דורות  
  • 3 קוביות שום חריף דורות  
  • 5 קוביות כוסברה דורות  
  • 5 קוביות פטרוזיליה דורות  
  • 150 מ"ל שמן זית  
  • 100 מ"ל פירורי לחם  
  • חצי כפית מלח  

  1. מוציאים לקערה את כל הקוביות- קוביות שום חריף דורות, קוביות ג'ינג'ר דורות, קוביות פטרוזיליה דורות וקוביות כוסברה דורות.
  2. לאחר כ-10 דק' מוסיפים שמן זית, פירורי לחם ומלח ומערבבים היטב.
  3. חורצים עם סכין חדה 3 פסים בכל צד של הדג ומצפים את הדג משני הצדדים בתערובת. את מה שנשאר ממלאים בבטן הדג.
  4. משרים במקרר לא פחות משעה, רצוי לילה.
  5. מחממים תנור ל-180 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה ומניחים עליה רשת.
  6. צולים את הדגים על הרשת כ 20-25 דק'. הדג מוכן כאשר בחריצים בשר הדג מופיע כלבן.
  7. מגישים עם רבעי לימון.
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו

כן! גם אני רוצה לקבל את חוברת המתכונים

פשוט לבשל שבועות

אני מאשר/ת לקבל עדכונים, מתכונים ועוד דברים טובים ממוצרי שום ותיבול לדורות