סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

דניס בקראסט עשבי תיבול

דניס בקראסט עשבי תיבול
הדפס

4 סועדים | זמן הכנה: 10 דקות | זמן בישול: 10 דקות | זמן כולל: 20 דקות

מרכיבים

  • 4 דגי דניס מפולטים ונקיים מעצמות 
  • טריה (או קפואה) שעועית ירוקה 500 גרם  
  • 4 קוביות שום דורות  
  • 4 קוביות ג׳ינג׳ר דורות  
  • 4 קוביות כוסברה דורות  
  • חצי כוס שמן זית  
  • חצי כוס פירורי לחם מוזהבים 
  • מלח  
  • פלפל  

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור בפונקציית גריל (רק חימום עליון) ל230 מעלות.
  2. מרתיחים מים בסיר בינוני (רק אם משתמשים בשעועית טרייה).
  3. מערבבים את קוביות שום דורות, קוביות ג׳ינג׳ר דורות, קוביות כוסברה דורות, שמן זית (שומרים קצת לשעועית הירוקה), פירורי לחם, מעט מלח ופלפל.
  4. מרפדים תבנית בנייר אפיה, מורחים את התערובת על צד העור של הדג ומניחים אותו עם העור כלפי מטה.
  5. חוזרים על אותה הפעולה עם כל הדגים. אם נשארה תערובת, מפזרים אותה באופן שווה בין הדגים.
  6. צולים את הדגים בחלק העליון של התנור כ10 דק', עד שבשר הדג הופך לבן. 
  7. בינתיים חולטים את השעועית במים רותחים (עם הרבה מלח) כשתי דק', ומיד לאחר מכן מקררים במי קרח או במים קרים.
  8. מקפיצים את השעועית במחבת עם 2 כפות שמן זית, מלח ופלפל.
  9. מניחים שעועית במרכז כל צלחת, מניחים 2 חתיכות דג מעל ומגישים מיד.
אפשר להחליף את הדג בכל דג לבן אחר לטעמכם; בורי, לברק וכדומה.
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו

    X