סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

הר של שניצלים

הר של שניצלים
הדפס

| זמן הכנה: 20 דקות | זמן טיגון: 20 דקות | זמן כולל: 40 דקות

מרכיבים

  • 1 ק״ג חזה עוף פרוס לשניצל 
  • כוס קמח תופח 
  • 700-800 מ״ל שמן סויה / קנולה לטיגון 
  • 4 ביצים  
  • 2 קוביות שום דורות  
  • 6 קוביות עשבי תיבול איטלקי דורות  
  • חצי כף מלח  
  • חצי כפית שחור פפריקה  
  • כף גדושה פפריקה מתוקה  
  • פירורי פירורי לחם מוזהבים  

אופן ההכנה

  1. מכינים שלוש קערות (רצוי נירוסטה): אחת עם קמח, השנייה עם ביצים+ קוביות שום דורות + קוביות עשבי תיבול דורות+ מלח פלפל, והאחרונה עם פירורי לחם ופפריקה. 
  2. ממלאים בסיר נירוסטה שמן, עד לגובה שמספיק לטגן שניצל מבלי שייגע בקרקעית. מחממים על הלהבה הגדולה בכיריים.
  3. בינתיים מתחילים- טובלים בקמח, בביצה ואז בפירורי לחם. כדי לשמור על ידיים נקיות ותהליך מהיר- הקפידו לשמור יד אחת שטובלת ב״יבשים״ ויד שניה טובלת בביצה.
  4. כשהשמן חם מתחילים לטגן, תוך כדי שממשיכים לצפות שניצלים.
  5. שהשניצלים זהובים, מוציאים עם מלקחיים לרשת (אפשר להשתמש ברשת של התנור שיושבת על מגש), בלי נייר סופג (גם הוא גורם לשניצלים להיות ספוגים יותר בשמן). 
באופן כללי- שניצל פריך וטוב מטוגן בטיגון עמוק. טיגון במחבת שטוחה עם מעט שמן גורם לשניצל לבלות זמן ארוך מדי בשמן ולהישאר ספוג בשמן. שימוש בהרבה שמן בסיר, גורם לשניצלים הרבה יותר פריכים ופחות שומניים.
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו
X