4 סועדים | זמן הכנה: 15 דקות | זמן בישול: 20 דקות | זמן כולל :35 דקות
1. מערבבים את כל החומרים לרוטב: רסק תפוחים, רוטב סויה, 3 קוביות ג'ינג'ר דורות , סירופ מייפל, טימין ופפריקה חריפה, ומניחים בצד.
2. מחממים תנור ל200 מעלות.
3. מחלקים את הרוטב לשני חצאים. בחצי אחד מברישים את חזה העוף. מניחים את העוף על רשת (עם מגש מרופד בנייר כסף מתחת), וצולים בחלקו העליון של התנור. הצלייה אורכת כ20 דק', כל כמה דקות מושכים את המגש בזהירות ומברישים עוד קצת מהרוטב.
4. חוצים את התפוחים, מוציאים את הגרעינים וחותכים לפלחים (שמיניות).
5. מחממים מחבת רחבה על להבה גבוהה, מוסיפים חצי מכמות המחמאה, ואת התפוחים.
פורסים את הכרישה לפרוסות בעובי 1 סנטימטר ומוסיפים למחבת.
6. כעבור כ5 דק' מוסיפים 2 קוביות ג'ינג'ר דורות ו-2 קוביות שום דורות וממשיכים לערבב.
7. שוטפים את המנגולד היטב ומפרקים לחתיכות ללא הגבעול הקשה ומוסיפים למחבת.
8. מוסיפים את החצי השני של המחמאה, ואת הרוטב שנותר בצד, מבשלים כ6-7 דק' עד שהתפוחים מתרככים.
9. מוסיפים 2 קוביות פטרוזיליה דורות ומערבבים. טועמים ומכבים את האש.
10. מניחים בקערת הגשה את תערובת התפוחים, מניחים את חזה העוף הצלוי מעל ומגישים.