סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

חציל עשבי תיבול ויוגורט

חציל עשבי תיבול ויוגורט
הדפס

4 סועדים | זמן הכנה: 10 דקות | זמן צלייה: 15 דקות | זמן כולל: 25 דקות

מרכיבים

  • 2 חצילים גדולים או 12 חצילים קטנים 
  • 3 קוביות עשבי תיבול איטלקי דורות  
  • 4 כפות שמן זית  
  • מלח  
  • 2 כפות פלפל שחור  
  • גביע יוגורט  
  • 3 כפות שמן זית  
  • 2 כפות ממרח לימון כבוש  
  • בצל ירוק קצוץ 
  • 2 עגבניות קצוצות 

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל230 מעלות.
  2. מערבבים שמן זית, קוביות עשבי תיבול דורות איטלקי , מלח ופלפל שחור.
  3. חוצים את החצילים (או חותכים לסירות במידה והחצילים גדולים).
  4. מערבבים את החצילים עם תערובת שמן הזית ועשבי התיבול.
  5. צולים בתנור כ15 דק' עד שהחציל מזהיב.
  6. בינתיים קוצצים את העגבניות והבצל הירוק דק (בנפרד).
  7. מערבבים יוגורט, שמן זית ומלח.
  8. מרכיבים את המנה: מניחים חצילים בצלחת, מזליפים מעט יוגורט, מעט לימון כבוש, עגבניות קצוצות ובצל ירוק קצוץ. 
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו

    X