סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

"חצי שניצל" תאילנדי

"חצי שניצל" תאילנדי
הדפס

4 סועדים | זמן הכנה: 10 דקות | זמן השרייה: שעתיים עד לילה | זמן אפיה: 15-20 דקות

מרכיבים

  • 1 ק"ג פרגית חצוייה לשניים או פילה עוף 
  • 1 פחית חלב קוקוס  
  • 3 קוביות ג'ינג'ר דורות  
  • 3 קוביות שום חריף דורות  
  • 2 קוביות כורכום דורות  
  • 2 קוביות כוסברה דורות  
  • 2 כפות מיץ לימון  
  • 1 כפית מלח  
  • 2 כוסות פנקו  
  • תרסיס שמן סויה/ קנולה  

 

  1. מוציאים את כל קוביות דורות לקערה, ומניחים להפשרה כ-5 דק'.
  2. מוסיפים פחית חלב קוקוס, מיץ לימון וכפית מלח.
  3. מוסיפים את העוף ומערבבים היטב. מכניסים למקרר להשרייה לשעתיים עד לילה.
  4. לאחר ההשרייה, מחממים תנור ל200 מעלות ומרפדים מגש בנייר אפיה עם רשת אפיה מעליו.
  5. מוציאים כל חתיכת עוף מהמשרה, טובלים בפנקו ומכסים בעדינות משני הצדדים (מבלי ללחוץ).
  6. מסדרים על רשת האפייה, מרססים בעדינות קצת שמן מעל, ואופים בחלקו העליון של התנור כ15-20 דק' עד שהפירורים מזהיבים.
האפייה חוסכת טיגון מיותר ולא בריא, אך בשל המחסור בשמן השניצל לא יישאר עסיסי למשך שעות. הכינו הכל במשרה מראש, הכניסו לתנור 20 דקות לפני הארוחה ותהנו מעוף רך ועסיסי.
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו
X