סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

טליאטלה ארטישוק וריקוטה

טליאטלה ארטישוק וריקוטה
הדפס

4-5 סועדים | זמן הכנה: 20 דקות

מרכיבים

  • חבילת פסטה (500 גרם) 
  • שקית תחתיות ארטישוק קפואות (400 גרם) 
  • 5 כפות שמן זית  
  • חמאה (75 גרם) 
  • 2 קוביות שום דורות  
  • 5 קוביות תערובת תיבול לטחינה דורות  
  • 1 כפית אורגנו יבש  
  • 3/4 כוס יין לבן (לא חובה, אפשר להחליף במים) 
  • 1 כפית מלח  
  • ½ כפית פלפל שחור  
  • 2 כפות גרידת לימון  
  • 1 חבילה גבינת ריקוטה (250 גרם) 

  1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
  2. חותכים את הארטישוקים לרצועות.
  3. מחממים סיר רחב על להבה בינונית, מוסיפים שמן זית, חמאה וארטישוקים. מטגנים כ-2-3 דקות.
  4. מוסיפים קוביות דורות ואורגנו יבש ומטגנים 3 דקות נוספות עד שקוביות דורות נמסות והארטישוקים מזהיבים קלות.
  5. מוסיפים יין לבן או מים, מביאים לרתיחה, מערבבים את הפסטה פנימה. מערבבים עד שהכל מתאחד (1-2 דקות).
  6. מתבלים במלח ופלפל שחור, מפזרים גרידת לימון וריקוטה מעל ומגישים.
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו
X