סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

כרוב ובצל מטוגן

כרוב ובצל מטוגן
הדפס

4 סועדים | זמן הכנה: 10 דקות | זמן בישול: 15 דקות | זמן כולל :25 דקות

מרכיבים

  • 1 כרוב לבן גדול 
  • 2 כפות שמן זית  
  • 5 קוביות בצל מטוגן דורות  
  • 3 קוביות שום דורות  
  • מלח  
  • פלפל  
  • 2 כפות חומץ (אופציונלי) 

אופן ההכנה

  1. חותכים את הכרוב, מוציאים את הגרעין ופורסים דק מאוד במנדולינה או מעבד מזון. (בחיתוך סכין התוצאה תהיה עבה מידי)
  2. במחבת טפלון גדולה- מניחים את קוביות בצל מטוגן דורות, קוביות שום דורות, 2 כפות שמן זית וחצי מכמות הכרוב. מטגנים על להבה בינונית במשך מספר דקות, תוך כדי ערבוב מדי פעם.
  3. מוסיפים את החצי השני וממשיכים לבשל עוד כ10 דק', עד שהכרוב יתכווץ ויזהיב.
  4. מכבים את האש, מתבלים במלח ופלפל שחור ומוסיפים את החומץ (אם משתמשים).
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף
למתכון זה כדאי שיהיה לכם:

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו
X