סינון מתכונים

חפש מתכונים עם תגים

חלביצמחוניטבעוני

חפש רק מתכונים ללא

חפש רק מתכונים עם

לביבות ברוקולי

לביבות ברוקולי
הדפס

כ – 30 לביבות | זמן הכנה: 10 דקות | זמן טיגון: 15 דקות | זמן כולל: 25 דקות

מרכיבים

  • 2 קוביות בצל מטוגן דורות  
  • 2 קוביות שום דורות  
  • 2 קוביות עשבי תיבול איטלקי דורות  
  • טרי או קפוא ברוקולי (500 גרם) 
  • 3 ביצים  
  • גבינת פרמז'ן מגורדת (50 גרם) 
  • 1 כפית שטוחה מלח  
  • 1/4 כפית פלפל שחור  
  • 3 כפות שמן זית  
  • 4 כפות פירורי לחם (רצוי פנקו) 
  • 2 כפות קמח תופח  
  • ספריי לשימון התבנית  
  • שמנת חמוצה או יוגורט להגשה  

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות (ללא טורבו).
  2. מוציאים את כל קוביות דורות לקערה.
  3. קוצצים היטב את הברוקולי בסכין או במעבד מזון.
  4. מוסיפים את כל שאר המרכיבים למעט פירורי הלחם והקמח ומערבבים היטב. 
  5. מוסיפים את פירורי הלחם והקמח ומערבבים שוב.
  6. מרפדים תבנית בנייר אפיה ומשמנים.
  7. מסדרים את הלביבות בעזרת כף על התבנית.
  8. אופים בחלקו העליון של התנור כ-15 דקות עד שמזהיב. 
  9. במידה ומכינים יותר מתבנית אחת, החליפו בין המגשים לאחר כ-10 דקות. 
  10. מגישים חם עם שמנת חמוצה או יוגורט.
שלח מתכון
  • לעצמי
  • לחבר
  • שתף

תבשיל חומוס ולימון כבוש

בקרו בעמוד המתכונים שלנו וחפשו בתוך מאגר של מאות מתכונים טעימים

 
הצטרפו לניוזלטר שלנו
X